nl
De beste datingsite voor LGBTQ+ gemeenschap
Gebruiksvriendelijke app met tal van functies
Veiligheid en zekerheid staan voorop

TRANS AMOR, EEN LHBTQ+ DATINGSITE DIE ECHTE RELATIES CREERT

gratis

TransAmor is niet zomaar een tinder-achtige of Taimi dating-app, wij doen het compleet anders. Onze app is speciaal gemaakt voor homo's, lesbiennes, bi, trans, queer, interseks en iedereen in de gender- en seksualiteitsgemeenschap. Je kunt niet alleen berichten delen, chatten en videobellen, we bieden ook de mogelijkheid om een persoonlijke blog te schrijven. U kunt ook een verscheidenheid aan onderwerpen bespreken met andere forumleden. Met alle opties die we bieden, is het vinden van een date, nieuwe relatie of nieuwe vrienden leuker en makkelijker dan ooit.

Hoe het werkt
Maak een profiel

Maak binnen enkele seconden uw profiel aan met onze eenvoudige aanmelding. Vergeet niet een foto toe te voegen!

Bladeren door foto's

Doorzoek eenvoudig ons grote ledenbestand, met een scala aan voorkeuren en instellingen.

Begin met communiceren

Stuur een bericht of interesse om met leden te communiceren. Het is jouw tijd om te schitteren.

Ontmoet gelijkgestemde mensen op de beste LGBTQ+ sociale dating-app

Druk jezelf uit in een veilige omgeving, geniet van het gemak van onze LGBTQ+ app

TransAmor is een dating-app voor de homo-, bi-, lesbische, queer-, transgendergemeenschap. Onze missie is om echte, lonende en opmerkelijke relaties en vriendschappen op te bouwen tussen gelijkgestemde mensen. Met onze app geven we de LGBTQ+ community een leuke manier om zich te uiten in een veilige omgeving.

Omdat we ons volledig inzetten om leden van de LHBTQ+-gemeenschap te helpen, hebben we een sociale dating-app ontwikkeld waarmee ze hun identiteit echt kunnen uiten. Bij ons is geen plaats voor oude denkwijzen, homofobie of discriminatie op basis van jouw voorkeur.

meer te weten komen

De beste fatsoenlijke LGBTQ+ dating-app

Binnenkort beschikbaar op zowel iPhone- als Android-apparaten. Onze LGBTQ+ dating app is eenvoudig te downloaden en zeer gebruiksvriendelijk in gebruik. Waar je ook bent, het kan je een ontspannende en plezierige online datingervaring bieden en je helpen om homoseksuele, lesbische, queer-, cisgender- en transgendermensen te vinden die op zoek zijn naar liefde en relaties.

Download onze app op je favoriete mobiele IOS- of Android-apparaat en laat de charme van TransAmor in de palm van je handen liggen. Online daten voor de LGBTQ+ / Transgender-gemeenschap is nog nooit zo eenvoudig, veiliger en leuker geweest! Ontmoet nieuwe, interessante en gelijkgestemde mensen, chat met vrienden of gebruik de video-oproepfunctie, allemaal vanuit het gemak van onze Trans dating-app.

Of je nu een transman, transvrouw, niet-binair, genderfluïdum of genderdivers persoon bent, TransAmor verwelkomt iedereen met serieuze bedoelingen. TransAmor is niet alleen voor transgendervrouwen die op zoek zijn naar een date, onze app staat open voor alle genderidentiteiten en seksualiteiten die geïnteresseerd zijn in het daten van transgenders.

LGBT woman using Dating App

Kunnen homoseksuele, bi, lesbische, queer, transgender personen liefde vinden via een dating-app?

Ben je op zoek naar echte, blijvende liefde, maar heb je niet veel tijd te verliezen? En maak je deel uit van de homo-, lesbo-, bi-, transgender-, queer-, intersekse- of iemand anders in de gender- en seksualiteitsgemeenschap? Dan hebben we goed nieuws voor je - Ja, het is mogelijk om ware liefde te vinden zonder zelfs maar te proberen!


stippellijn met profielen

Word lid van onze sociale LGBTQ+ dating-app TransAmor.com!

15 jaar geleden was online daten (voornamelijk LGBTQ+) zeker een taboe-onderwerp. Maar tegenwoordig is online daten al heel erg mainstream. Daarom doet u er goed aan om u aan te melden bij een online datingsite als u tijd wilt besparen. Als gevolg hiervan, als je snel blijvende liefde wilt vinden, is online daten een redelijk goed idee. Op TransAmor.com zijn er veel handige functies, zoals videogesprekken, instant messages, livechat, blogs en forums, enzovoort.

meer te weten komen

TransAmor is de beste dating-app op de markt

Zodra u zich aanmeldt op TransAmor , zullen we de beste en meest geschikte matches voor u vinden op basis van uw locatie. Sterker nog, uw datingprofiel is veilig omdat uw account volledig wordt beschermd door ons systeem. We delen uw informatie nooit met derden. U heeft ook volledige controle over de gegevens die u deelt. Uw privacy wordt door ons zeker gerespecteerd. Nu hoef je alleen nog maar een datingprofiel aan te maken, matches te vinden die bij je passen en te beginnen met TS dating !

Laat geen jaar voorbijgaan zonder ware liefde . Net als elke andere vrouw ter wereld hebben ladyboys ook recht op ware liefde. Authentieke liefde vinden is je geboorterecht. Daarom is ons team hier om je te ondersteunen als het gaat om ladyboy dating en je liefdesleven geweldig te maken!

Onthoud: TransAmor is alles over het helpen van Trans-vrouwen en mannen ontmoeten elkaar online en bouwen serieuze relaties op in het echte leven. We hebben van transseksuele dating een geweldige ervaring gemaakt voor elk lid in onze gemeenschap. Jij zou het volgende succesverhaal kunnen zijn!

meer te weten komen

TransAmor - de gratis sociale dating-app voor LHBTQ+

Omdat we transgendervrouwen echt begrijpen, weten we dat het niet gemakkelijk is om tegenwoordig transseksueel te zijn in de reguliere cultuur. Hierdoor is TransAmor gratis voor transvrouwen. We willen transvrouwen en mannen helpen elkaar op de meest efficiënte en effectieve manier te ontmoeten, zodat in recordtijd echte relaties kunnen worden gecreëerd.

Deze trans datingsite is gebouwd voor transgender vrouwen, queer en voor alle anderen in het LGBT-spectrum. We zouden graag zien dat steeds meer transvrouwen en hun bewonderaars verliefd blijven en nog lang en gelukkig leven.

In feite hebben enkele bekende individuen zich bij onze gemeenschap aangesloten en hebben hierdoor liefde gevonden website. We zijn er dus zeker van dat dit platform je de steun, hoop en liefde kan geven. We helpen je graag bij elke stap in deze reis.

meer te weten komen

Je bent lid geworden van TransAmor, wat nu?

U kunt zich snel en eenvoudig registreren op TransAmor. Maar wat doe je nadat je je hebt aangemeld? Je kunt direct alle profielen doorzoeken en alles te weten komen over alle mensen die zich hebben aangemeld. Je zult snel mensen vinden die je leuk vindt. Het is belangrijk dat je je profiel zo volledig mogelijk invult, zodat je meer kans hebt om de partner van je dromen te vinden. Vertel wie je bent, wat je leuk vindt en wees eerlijk. Wees niet verlegen en wees trots op wie je bent.

Daardoor kan het verfrissend zijn om wat humor aan je profiel toe te voegen. Door al die zaken toe te voegen, vergroot u de kans op het vinden van de juiste partner. Op basis van de informatie in je profiel en de uitgebreide zoekfunctie is de kans op een goede match echt groot.

Dus registreer, download de app en kom in contact met mensen die zijn op zoek naar een echte relatie.

Meld u nu aan, het is gratis

Begin met het vinden van je perfecte match

We hebben het op TransAmor extra leuk voor je gemaakt door jouw perfecte match te vinden. Zo leer je spelenderwijs ontdekken wie bij jou past. En als je iemand leuk hebt gevonden, kun je een "like" sturen. Zo speel je het spel samen. En als je medespeler jou ook leuk vindt en een “like” stuurt.. dan heb je een Match! Liefde vinden op een speelse manier, dat bieden we op TransAmor.

Nadat jullie aan elkaar zijn gekoppeld, kun je meteen een gesprek aangaan. Praat over gemeenschappelijke interesses of iets dat je hebt gezien op elkaars profielen. We maken het transvrouwen graag gemakkelijk maar ook leuk om hun droomman en een echte relatie te vinden.

Meld je aan, download de mobiele app en vind je matches op TransAmor. Je bent slechts een paar klikken verwijderd van de liefde van je leven.

meer te weten komen
U kunt deze pagina niet bekijken vanwege de beperkte rechten