nl
De beste datingsite voor Transgender gemeenschap
Gebruiksvriendelijke app met tal van functies
Veiligheid en zekerheid staan voorop

TRANS AMOR, EEN TS DATING SITE DIE ECHTE RELATIES CREERT

gratis

TransAmor is niet zomaar een tinder-achtige of Taimi dating-app, wij doen het compleet anders. Onze app is speciaal gemaakt voor transseksuelen, transvrouwen, transmannen, queers en iedereen in de gender- en transgemeenschap. Je kunt niet alleen berichten delen, chatten en videobellen, we bieden ook de mogelijkheid om een persoonlijke blog te schrijven. U kunt ook een verscheidenheid aan onderwerpen bespreken met andere forumleden. Met alle opties die we bieden, is het vinden van een date, nieuwe relatie of nieuwe vrienden leuker en makkelijker dan ooit.

Hoe het werkt
Maak een profiel

Maak binnen enkele seconden uw profiel aan met onze eenvoudige aanmelding. Vergeet niet een foto toe te voegen!

Bladeren door foto's

Doorzoek eenvoudig ons grote ledenbestand, met een scala aan voorkeuren en instellingen.

Begin met communiceren

Stuur een bericht of interesse om met leden te communiceren. Het is jouw tijd om te schitteren.

mixeotheme+header_line3a

mixeotheme+header_line3body

mixeotheme+mixeo_landing_button_1

mixeotheme+mixeo_landing_line_9

LGBT woman using Dating App

Kunnen transvrouwen, transmannen, transseksuelen, queers, transgenders liefde vinden via een dating-app?

Ben je op zoek naar echte, blijvende liefde, maar heb je niet veel tijd te verliezen? En maak je deel uit van de homo-, lesbo-, bi-, transgender-, queer-, intersekse- of iemand anders in de gender- en seksualiteitsgemeenschap? Dan hebben we goed nieuws voor je - Ja, het is mogelijk om ware liefde te vinden zonder zelfs maar te proberen!


stippellijn met profielen

Word lid van onze TS dating-app TransAmor.com!

15 jaar geleden was online daten (voornamelijk LGBTQ+) zeker een taboe-onderwerp. Maar tegenwoordig is online daten al heel erg mainstream. Daarom doet u er goed aan om u aan te melden bij een online datingsite als u tijd wilt besparen. Als gevolg hiervan, als je snel blijvende liefde wilt vinden, is online daten een redelijk goed idee. Op TransAmor.com zijn er veel handige functies, zoals videogesprekken, instant messages, livechat, blogs en forums, enzovoort.

mixeotheme+mixeo_landing_button_1

TransAmor is de beste Transgender dating-app op de markt

Zodra u zich aanmeldt op TransAmor , zullen we de beste en meest geschikte matches voor u vinden op basis van uw locatie. Sterker nog, uw datingprofiel is veilig omdat uw account volledig wordt beschermd door ons systeem. We delen uw informatie nooit met derden. U heeft ook volledige controle over de gegevens die u deelt. Uw privacy wordt door ons zeker gerespecteerd. Nu hoef je alleen nog maar een datingprofiel aan te maken, matches te vinden die bij je passen en te beginnen met TS dating !

Laat geen jaar voorbijgaan zonder ware liefde . Net als elke andere vrouw ter wereld hebben ladyboys ook recht op ware liefde. Authentieke liefde vinden is je geboorterecht. Daarom is ons team hier om je te ondersteunen als het gaat om ladyboy dating en je liefdesleven geweldig te maken!

Onthoud: TransAmor is alles over het helpen van Trans-vrouwen en mannen ontmoeten elkaar online en bouwen serieuze relaties op in het echte leven. We hebben van transseksuele dating een geweldige ervaring gemaakt voor elk lid in onze gemeenschap. Jij zou het volgende succesverhaal kunnen zijn!

mixeotheme+mixeo_landing_button_1

mixeotheme+mixeo_landing_line_7a

mixeotheme+mixeo_landing_line_7

mixeotheme+mixeo_landing_line_7b

Je bent lid geworden van TransAmor, wat nu?

U kunt zich snel en eenvoudig registreren op TransAmor. Maar wat doe je nadat je je hebt aangemeld? Je kunt direct alle profielen doorzoeken en alles te weten komen over alle mensen die zich hebben aangemeld. Je zult snel mensen vinden die je leuk vindt. Het is belangrijk dat je je profiel zo volledig mogelijk invult, zodat je meer kans hebt om de partner van je dromen te vinden. Vertel wie je bent, wat je leuk vindt en wees eerlijk. Wees niet verlegen en wees trots op wie je bent.

Daardoor kan het verfrissend zijn om wat humor aan je profiel toe te voegen. Door al die zaken toe te voegen, vergroot u de kans op het vinden van de juiste partner. Op basis van de informatie in je profiel en de uitgebreide zoekfunctie is de kans op een goede match echt groot.

Dus registreer, download de app en kom in contact met mensen die zijn op zoek naar een echte relatie.

mixeotheme+mixeo_landing_line_6a

Begin met het vinden van je perfecte match

We hebben het op TransAmor extra leuk voor je gemaakt door jouw perfecte match te vinden. Zo leer je spelenderwijs ontdekken wie bij jou past. En als je iemand leuk hebt gevonden, kun je een "like" sturen. Zo speel je het spel samen. En als je medespeler jou ook leuk vindt en een “like” stuurt.. dan heb je een Match! Liefde vinden op een speelse manier, dat bieden we op TransAmor.

Nadat jullie aan elkaar zijn gekoppeld, kun je meteen een gesprek aangaan. Praat over gemeenschappelijke interesses of iets dat je hebt gezien op elkaars profielen. We maken het transvrouwen graag gemakkelijk maar ook leuk om hun droomman en een echte relatie te vinden.

Meld je aan, download de mobiele app en vind je matches op TransAmor. Je bent slechts een paar klikken verwijderd van de liefde van je leven.

mixeotheme+mixeo_landing_button_1
U kunt deze pagina niet bekijken vanwege de beperkte rechten