nl
Join the best Trans dating app,
& meet dozens of singles today!

Gay dating in de VS - vind alleenstaande homoseksuele mannen uit de Verenigde Staten

Overal ter wereld vind je trotse leden van de Trans-gemeenschap. Of dit nu in Europa is, in Azië of in de Verenigde Staten. Tot onze grote vreugde zien we dat het voor veel mensen een steeds kleinere stap wordt om helemaal zichzelf te zijn en zich aan te sluiten bij een gemeenschap waar ze zich veilig bij voelen. De Transgender gemeenschap wordt dan ook steeds groter en het is belangrijk dat hierop wordt ingespeeld op het gebied van daten. Het is nooit fijn om je bij een datingsite aan te melden en van tevoren niet te weten wie wel en wie niet aansluit bij jouw seksualiteit. Wij hebben daar de perfecte oplossing voor gevonden; TransAmor. Bij onze site en app is iedereen welkom en kun jij op zoek naar de liefde van je leven. Of deze nu in Europa is of in de Verenigde Staten. Wanneer dit laatste het geval is, is het handig om te weten hoe gay dating precies in zijn werk gaat op dit grote continent. Op deze pagina vind je dan ook waardevolle informatie die jou hierover zo goed mogelijk informeert.

gay collage

LHBTQ+-gemeenschap in de VS

Zoals iedereen wel weet zijn de Verenigde Staten enorm groot. Het land bestaat uit 51 staten en deze bevatten samen erg veel inwoners. Uit cijfers blijkt dat ongeveer 3,8% van de inwoners van de Verenigde Staten lid is van de LHBTQ+-gemeenschap. Dit klinkt misschien weinig, maar dit percentage omvat maar liefst rond de 238.500.000 mensen. We kunnen dus zeker zeggen dat de LHBTQ+-gemeenschap in de Verenigde Staten door veel mensen vertegenwoordigd wordt. Dit geldt vooral in Californië. Hier wonen maar liefst 38.000.000 leden van de gemeenschap. Wil je dus graag een perfecte match vinden? Dan maak je hier het meeste kans!


Datingapp speciaal voor de LHBTQ+-gemeenschap

Het is uiteraard niet zo dat datingapps als Tinder leden van de LHBTQ+-gemeenschap uit zullen sluiten. Ook bij deze apps kun je je aanmelden en dat moet je ook zeker doen als je dit graag wil. Toch zijn er verschillende nuttige en veilige datingapps – zoals TransAmor – die een exclusieve plek aanbieden waar leden van de gemeenschap zich veilig en op hun plek kunnen voelen. Je kunt het zien als een soort gesloten ruimte waarin mensen van over de hele wereld een kans krijgen om op een vrije manier de liefde te vinden. Dit kan worden gedaan met behulp van een app of website die hen steunt en die op hen is afgestemd. Uiteraard kun je kiezen voor de standaard datingapps, maar waarom zou je niet voor een datingwebsite of datingapp als TransAmor gaan?

LGBTQ+ dating app

Op welke manier vind jij een perfecte match in de VS?

In de Verenigde Staten kennen ze Tinder uiteraard ook wel. Maar net als in veel andere landen, wordt deze gedomineerd door hetero’s. Voor veel gays is het dan ook vaak moeilijk om zich een weg te banen door alle potentiële matches. Wil je graag daten in de VS en ben je lid van de LHBTQ+-gemeenschap? Dan proberen wij van TransAmor het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Op onze datingsite zijn namelijk enorm veel andere leden van de gemeenschap te vinden waar jij contact mee kunt maken. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de vraag of iemand zich wel of niet met de LHBTQ+-gemeenschap identificeert. Iedereen is welkom en niks is gek..

Tegenwoordig gaat bijna alles via het internet, waardoor het meestal toch wel echt waardevol is om je bij een datingsite aan te melden. De stijgende internationale LHBTQ+-gemeenschap wil ook steeds vaker internationaal daten. Hierom zijn datingsites en datingapps enorm populair geworden. Voor de Verenigde Staten geldt precies hetzelfde. Het is over het algemeen een modern, groot land waarin een datingsite een waardevolle tool kan zijn voor het vinden van liefde. Misschien ben jij wel Europees en wil je graag andere gays of leden van de LHBTQ+-gemeenschap ontmoeten van over de hele wereld, waaronder de VS. Hoe makkelijk is het dan als je vanuit je eigen woonkamer online kunt gaan en met veel verschillende mensen kunt praten? Ons ledenbestand is groot, dus de kans dat jij je gaat vervelen is heel klein.

gay profiles

Find gay men that really match you

Compatibility is not assured but much more likely, as you are able to "filter" some of the aspects that you may consider "red flags", and only be left with those that you know you would rather date.


Een perfecte homo match in de Verenigde Staten

Gay profile.

Daten in de Verenigde Staten en daten in Europa verschilt niet zoveel van elkaar. Het belangrijkste is dat je op zoek gaat naar iemand waarmee je een klik hebt en die bij jou past. Of dit nou een man, vrouw, transgender of non-binair iemand is, dat maakt niks uit! Misschien heb jij wel zin om jouw horizon te verbreiden en op zoek te gaan naar jouw ware liefde in de Verenigde Staten. Met TransAmor kan dat. Uiteraard is het niet zo dat je alleen welkom bent als je op zoek bent naar liefde. Misschien wil jij wel graag internationale vrienden maken of jezelf beter leren kennen met behulp van het advies en de kennis van andere leden van de LHBTQ+-gemeenschap. De app van TransAmor heeft dan ook een ‘vriendschap’ optie. Hiermee kun je vrienden worden met mensen van over de hele wereld, waaronder de VS. Je kunt in contact komen met gays die al uit de kast zijn en die jou misschien wel kunnen helpen bij het ontdekken van jouw seksualiteit. Al met al zal het een verrijkende ervaring zijn die misschien wel of misschien niet tot het vinden van liefde lijdt.

Steeds meer mensen willen internationaal daten. Of je nou een Amerikaan bent die op zoek is naar een knappe Fransman of dat je een Italiaan bent die helemaal warm wordt van een Amerikaan. Onze app staat open voor elk land in de wereld. Stel jouw taalvoorkeuren in en maak contacten met Europeanen, Amerikanen of zelfs Aziaten. Uiteraard is het wel handig als je eenzelfde taal spreekt, want anders wordt het communiceren lastig. Wij hopen in ieder geval dat we jou kunnen helpen bij het vinden van internationale liefde en/of contacten en bieden jou hiervoor de mogelijkheid met onze datingwebsite en onze datingapp.


Vaak gestelde vragen


Waarom zou ik kiezen voor TransAmor en niet voor een andere datingapp?

Het kan een uitdaging zijn om andere gays en leden van de LHBTQ+-gemeenschap te vinden die ook nog eens op zoek zijn naar hetzelfde als jij. TransAmor onderscheidt zich door de eenvoud en de gebruisvriendelijkheid van de app. Ook is het een datingplatform voor alle leden van de LHBTQ+-gemeenschap en focust het zich niet op alleen homo’s of alleen lesbiennes. Als laatste is het ook nog eens gratis. Je hoeft dus niet te betalen om berichten te versturen of te lezen. Zin om iemand live te spreken? Dan kun je ook voor een premium lidmaatschap gaan en gebruik maken van de mogelijkheid om te videochatten.


Is TransAmor gratis of moet ik voor sommige functies betalen?

De gay datingapp van TransAmor is helemaal gratis te downloaden. Ook kun je het gratis gebruiken om allerlei andere leden van de LHBTQ+-gemeenschap te ontmoeten. Wij van TransAmor willen dan ook dat onze datingapp leuk, veilig en gratis is. Je krijgt bijvoorbeeld de mogelijkheid om gratis berichten te sturen en te lezen. Dit kun je al doen met een gratis lidmaatschap. Toch kun je jouw lidmaatschap ook uitbreiden naar premium. Hiermee ontvang je premium functies waarmee je nog net wat meer uit jouw dating ervaringen kunt halen. Wanneer je gaat voor een premium lidmaatschap heb je onder andere de mogelijkheid om te videobellen en vergroot je jouw kansen op het vinden van een perfecte match.


Hoe zit het met de veiligheid op TransAmor?

Veiligheid en de beveiliging van de website en app zijn uiteraard enorm belangrijk voor zowel onze leden als voor onszelf. Wij willen iedereen een veilige datingapp en datingsite bieden en daar hoort een goede beveiliging bij. Hierom houden wij onze site en app up-to-date en maken we gebruik van de nieuwste beveiligingssystemen. Op die manier creëren we een veilige en betrouwbare datingomgeving voor al onze leden. Maar hoe doen we dit precies? Mede dankzij onze veiligheidssystemen en door de handmatige profielcheck zorgen wij ervoor dat je met een gerust hart gebruik kunt maken van onze platformen. We doen er alles aan om onze app en website te beschermen tegen cybercriminelen. Ook geven we nooit informatie vrij aan een eventuele andere partij.


In welke talen is TransAmor beschikbaar?

Bij TransAmor hebben we een internationaal bereik, wat betekent dat zowel de website als de app beschikbaar is in verschillende talen. We bieden onze platformen aan in het Spaans, Duits, Portugees, Frans en Nederlands. Je kunt gemakkelijk zelf van taal wisselen op onze site of in onze app. Ga dus op zoek naar de taal van jouw keuze en selecteer deze. Op die manier kun jij gemakkelijk op zoek naar liefde en/of vriendschappen.


Waar kan ik TransAmor downloaden??

Je kunt TransAmor gebruiken via de website, maar we hebben ook een dating app. Deze app is zowel via de Google Play te downloaden, wat dus betekent dat je met Android gebruik kunt maken van onze datingapp.