nl
Join the best Trans dating app,
& meet dozens of singles today!

Hoe TS & LHBTQ+ Dating werkt op TransAmor

1. De focus ligt op jou

De focus ligt helemaal op jou hier bij TransAmor. We richten ons op jou om je te matchen met een perfecte en geschikte Trans vrouwen / trans mannen of homo partner van je dromen.

2. Maak een account aan en vul je profiel in

TNeem het lot in eigen hand en zoek vandaag nog naar je levenspartner. Maak een 100% GRATIS account aan en vul je profiel in door enkele persoonlijke gegevens te beantwoorden en een beschrijving toe te voegen over jezelf en wat je zoekt. Je kunt ook interesses toevoegen om je account te personaliseren.

3. Zoek naar interessante leden

Alle leden zijn beschikbaar direct nadat je je profiel hebt ingevuld. Dit betekent dat je kunt zoeken naar een interessante partner die je opviel vanaf het begin dat je lid werd.


Vertel in een minuutje meer over jezelf

Net wanneer je lid wordt van TransAmor zal je gevraagd worden om een paar vragen te beantwoorden om je profiel te vervolledigen.

Sommige van die vragen zijn persoonlijk en andere vragen om je potentiële matches een goede indruk van jezelf te geven.

Je vult je voornaam in, informatie over je interesses en hobby's en wat je zoekt in een partner: leeftijd, lengte, interesses, enz.

Vervolgens schrijf je een paar regels over jezelf, waar je van houdt en wat je met iemand anders zou willen delen. Wees positief en vergeet niet jezelf te presenteren als iemand die graag andere mensen wil ontmoeten.

Voeg tot slot een foto van jezelf toe.

Kies een foto die laat zien wie je bent en wat je interesses en levensstijl zijn. En natuurlijk wil je er zo goed mogelijk uitzien, dus ga voor een glimlach!

Als je dat gedaan hebt, is je profiel compleet! Via TransAmor kun je op verschillende manieren meer dan Trans & Gay singles ontmoeten.

TransAmor TS dating app

TransAmor Gay dating app

Neem je geloof in eigen hand

Door de vragen te beantwoorden en door persoonlijke interesses aan uw profiel toe te voegen, kunnen we uw persoonlijkheidsprofiel samenstellen dat het beste van u laat zien.

Hoe meer vragen u beantwoordt en hoe meer interesses u aan uw profiel toevoegt, een gedetailleerd en uniek beeld van jezelf, zodat je potentiële matches een goede eerste indruk van je krijgen.

Het aanmaken van een account en het invullen van de profielvelden is de eerste stap naar het vinden van een transgender & gay partner voor lange tijd termijn relatie. Een goed persoonlijk profiel is positief geformuleerd (geloof in jezelf!) maar geeft oprecht weer wie je bent. Als je je voorstelt anders te zijn dan je werkelijk bent, zul je later niet alleen teleurgesteld zijn, maar zullen ook de verkeerde mensen naar je toe komen.

Overeenstemming: niet te smal, niet te breed

Kijk niet te "smal" en laat je niet te veel leiden door foto's. Soms is een tegenpool je ideale partner of blijkt iemand die je bijvoorbeeld niet erg knap vindt onweerstaanbaar geestig te zijn. Vertrouw dus naast de wedstrijdcomputer ook op je intuïtie.


TS & LGBTQ Dating app met een gebruiksvriendelijke lay-out

Een van de vele dingen die TransAmor zo uniek maakt - en de beste TS & LGBTQ+ dating-app op de markt - is een gebruiksvriendelijke lay-out. Bij het maken van onze dating-app hadden we één ding in gedachten: de gebruikerservaring is het belangrijkste en komt op de eerste plaats! Van aanmelden tot het voltooien van uw profiel tot het uitvoeren van een zoekopdracht en het maken van het eerste contact, alles is ontworpen om onze leden de best mogelijke TS & Gay-datingervaring ooit te bieden.

Ontworpen voor uw veiligheid

TransAmor is een veilige manier om mensen online te ontmoeten. Ons team beoordeelt elk profiel en elke foto, en je kunt iedereen blokkeren of rapporteren bij wie je je niet op je gemak voelt. U kunt het ons ook altijd laten weten als er iets niet klopt. We staan klaar om je op een leuke manier te helpen echte transgender- en homoseksuele singles te ontmoeten. Dat is wat we doen!

Gay dating app


De beste Transgender & LGBTQ+ Dating App

TransAmor, opgericht in 2021, werd al snel snel populair onder transvrouwen/transmannen en homoseksuele singles die op zoek zijn naar een relatie. We hebben jarenlange ervaring in het samenbrengen van mensen uit de LGBTQ+-gemeenschap voor liefde, romantiek, daten en langdurige relaties.

En we zijn trots te kunnen melden dat we sindsdien veel succesverhalen hebben ontvangen van leden die hebben hun geluk en liefde gevonden via onze site.

TransAmor review

Ontmoet gelijkgestemde mensen op de beste Sociale dating-app voor transgenders