nl
Join the best Trans dating app,
& meet dozens of singles today!

Date en Daten Ladyboys uit de Filipijnen | TransAmor

Het vinden van een geweldige Ladyboy schoonheid op TransAmor Daten uit de Filipijnen of Thailand is de droom van veel buitenlandse mannen. Met de gemakkelijke toegang tot transgendervrouwen die dergelijke datingsites bieden, zijn mannen van over de hele wereld glamoureus om een ​​Trans-pinay uit de Filipijnen of een ladyboy uit Thailand te vinden en te daten.


Ladyboys From De Filippijnen

Ten eerste is het land niet alleen de thuisbasis van mooie transgendervrouwen die op internet verschijnen op beroemde sites zoals TransAmor Daten. Er zijn in feite meer dan 100 miljoen mensen in de Filippijnen. Het land bestaat uit een reeks van zo'n 7.000 eilanden in de Zuid-Chinese/Filippijnse zee, waarvan veel eilanden in sprankelend blauw water liggen en geweldige stranden hebben.

Het klimaat is tropisch (dwz heet en vaak nat), met afbeeldingen van wuivende palmbomen en gouden stranden die het beeld oproepen dat de meeste bezoekers van het land hebben.

Kijkend naar de demografie van gender en seksualiteit, als je een typische vuistregel gebruikt, gebaseerd op 100 miljoen mensen dit betekent dat zo'n 6 à 7 miljoen mensen in de Filipijnen deel zullen uitmaken van de LGBTQI-gemeenschap. Binnen deze cijfers zouden er ongeveer 1-2 miljoen mensen in het land moeten zijn die zich identificeren als ladyboy. Dat betekent zowel transmannen van mannen tot vrouwen als transgenders van vrouwen tot mannen.


Meer transvrouwen in de Filipijnen dan elders?

Toch één overheersend beeld dat veel buitenlandse mannen hebben van The Filipijnen is dat Trans-pinay of Trans-vrouwen overal zijn! Je ziet ze in winkels, kantoren, restaurants, bars en zelfs op hogescholen en universiteiten. Plus natuurlijk op datingsites zoals TransAmor. Dit leidt tot de conclusie dat het percentage transvrouwen van de totale bevolking in het land veel hoger is dan het gemiddelde voor andere Aziatische landen.

Dit is waarschijnlijk niet zo, het is gewoon de zichtbaarheid van transgender vrouwen in het dagelijkse Filippijnse leven is veel groter dan in de VS of het VK of andere Aziatische landen met strengere overheidscontrole. Dit kan voor veel bezoekers van de Filippijnen verrassend zijn, aangezien het graafschap in de onbuigzame greep is van conservatieve katholieke religieuze dogma's. Zo'n dogma dat onder andere homo's en transgenders afkeurt en het in het algemeen moeilijk maakt voor iedereen die zich niet schikt naar de rigide ideeën van de religieuze fanatici.

Toch, Trans-pinay en andere transgenders overleven. Over het algemeen is er tolerantie, zo niet regelrechte acceptatie van transgendervrouwen in de Filippijnse samenleving. Om eerlijk te zijn, gaat het ongetwijfeld beter met sommige voorheen onderdrukte minderheden.


Filippijnse geest is sterk

Een belangrijk kenmerk van mensen uit de Filippijnen is dat de Filippijnse geest sterk is. Het schijnt vaak door in het licht van tegenspoed, zoals frequente natuurrampen of langdurige kolonisatie (door Spanje en de VS gedurende meer dan 450 jaar). Dan zijn er de strijd die wordt veroorzaakt door de dominantie van hun religie en de aangemoedigde overbevolking.

Misschien zijn dit slechts enkele van de redenen waarom transgenders kunnen overleven. Maar misschien helpt het ook de Filippijnse liefdesaffaire met soapseries, films, beroemdheden en schoonheidswedstrijden te verklaren. Alle vormen van escapisme en een onderbreking van de sleur van het dagelijks leven!

Vooral schoonheidswedstrijden zijn een belangrijke vorm van entertainment in de Filippijnen. En vooral die voor trans-pinay- of transgender-vrouwen. Zoals vaak wordt gezegd, zijn de mooiste vrouwen van het land transvrouwen en je hoeft maar naar de deelnemers aan sommige van de schoonheidswedstrijden te kijken om te begrijpen waarom!


Ladyboy-schoonheidswedstrijden zijn een manier van het leven in de Filippijnen

Er zijn transgender schoonheidswedstrijden op lokaal dorps-, dorps-, stads-, provinciaal en nationaal niveau. Dan zijn er die wedstrijden die T-girls uit heel Azië aantrekken, met Ladyboys uit Thailand, Vietnam , Maleisië, Indonesië en China concurreren. Sommige van dergelijke wedstrijden hebben deelnemers zo jong als 8 of 9, waarbij de jonge T-girls de steun krijgen van hun families. Inderdaad, om te winnen of hoog geplaatst te worden in een schoonheidswedstrijd voor transgendervrouwen wordt zeer gewaardeerd. Winnen brengt roem (en geld) voor de deelnemer en haar familie.

Sommigen zouden kunnen zeggen dat deze fascinatie voor trans-schoonheden en optochten een grote tegenstelling is, gezien de algemene conservatieve kijk in de Filippijnse samenleving. Toch blijft het een feit dat in de pre-koloniale tijd mensen van het 'derde geslacht' werden vereerd en niet geminacht. Het waren alleen de kolonisten die consternatie veroorzaakten over degenen die anders zijn.

Inderdaad, veel Aziatische mensen begrijpen dat gender niet-binair is en een spectrum is dat veel lijkt op de kleuren van een regenboog. Verschillende tinten versmelten met elkaar om een ​​buitengewone visuele schoonheid te creëren. Net zoals Trans-pinay wiens schoonheid zonder twijfel is en die de voordelen heeft van een gedeeltelijk mannelijke, gedeeltelijk vrouwelijke psyche.


Bekende winnaars van de Ladyboy-verkiezingen

Deze schoonheid wordt algemeen erkend gezien de opmerkelijke successen van vele Trans-pinay in niet alleen nationale maar internationale Transgender schoonheidswedstrijden. De lijst van succesvolle transgendervrouwen die dergelijke wedstrijden winnen is erg lang en omvat: Bee Urgello (Koningin van Cebu); Rain Marie Mardigal (Koningin van Cebu, Super Sireyna, MIQ); Francine Garcia (Super Sireyna), Bem Radaza (Miss Amazing); Maki Gingoyon (Koningin van Cebu); Marian Crisologo (Koningin van Cebu World); en misschien wel de meest bekende van allemaal: Kevin Balot (Miss International Queen (gehouden in Thailand)); plus, veel, veel meer!

Nu je meer weet over Trans-pinay, waarom kijk je niet eens door TransAmor en kijken of je beroemde transgendervrouwen kunt spotten? Onze dames zijn allemaal op zoek naar buitenlandse mannen daten, en misschien vind je wel een ex-schoonheidskoningin als je toekomstige partner!