nl
Join the best Trans dating app,
& meet dozens of singles today!

Ontmoet en dating ladyboys uit Thailand | TransAmor

Naast het helpen vinden van een mooie ladyboy tot nu toe, is TransAmor ook bedoeld om u te helpen begrijpen waar het om draait om Trans te zijn. We hebben jarenlange ervaring en weten alles wat er te weten valt over Ladyboys in Thailand en de rest van Azië.


Ladyboy-cabaretshows in Thailand zijn wereldberoemd

We geven je niet alleen informatie over daten met ladyboys. Nee, we gaan verder dan dat. Natuurlijk, onze missie bij TransAmor is in de eerste plaats om jou in contact te brengen met de Ladyboy van je dromen. Wij vinden het echter belangrijk om zoveel mogelijk te weten over de achtergrond en ervaringen van transvrouwen in het algemeen. En vooral over de Ladyboy die op een dag je vrouw kan worden.

Dus, we delen vaak wat inzichten in het leven van Ladyboys of T-girls in Aziatische landen. Geef voorbeelden van de manier waarop ze leven of hoe ze obstakels overwinnen waarmee ze worden geconfronteerd. Of vier hun successen in de entertainmentarena, zoals in schoonheidswedstrijden of de wereldberoemde Thai Ladyboy cabaretshows.

Als je een van de vele buitenlandse mannen van over de hele wereld bent die actief op zoek zijn naar om een ​​ladyboy uit Thailand te vinden en te daten, moet je gehoord hebben van enkele van de spectaculaire Ladyboy-cabaretshows die elke dag in Thailand worden gehouden.

Maar afgezien van het feit dat deze shows talloze, serieus aantrekkelijke Ladyboys-dansen hebben , zingen en een geweldige show presenteren voor zowel de lokale bevolking als toeristen, wat weet je nog meer over dergelijke shows?

Je kunt zeggen dat de oorsprong van deze fantastische Ladyboy-shows op lokaal niveau ligt. Thaise mensen houden ervan om vermaakt te worden. Of het nu gaat om tv-shows, soapseries, films of live-entertainment in winkelcentra of restaurants, er zal altijd een publiek zijn. Een zeer populair evenement zijn schoonheidswedstrijden, die vaak worden gehouden op tempelbeurzen of bij culturele evenementen die worden gehouden op bepaalde Thaise festivals zoals met nieuwjaar.

ladyboys cabaret thailand

Van lokale optochten tot internationale cabaretshows

Ergens onderweg werden schoonheidswedstrijden een zeer populaire vorm van amusement voor de lokale bevolking. Niets meer dan optochten met bekende Ladyboys die strijden. Dit geldt vooral omdat veel Ladyboys in Thailand zich kunnen presenteren als zeer mooie vrouwen. Velen van hen, die iets groter zijn dan de gemiddelde Thaise vrouw, hebben de figuren en zien er uitstekend uit.

Sommige schoonheidswedstrijden hebben deelnemers zo jong als 8 of 9 en het is algemeen aanvaard dat jonge jongens zich zullen kleden als meisjes en zingen en dansen op dergelijke evenementen. Niet al die jongens zijn transgender, hoor. Sommige zijn heteroseksueel, maar velen zijn jonge, jonge homojongens die op zoek zijn naar hun genderidentiteit en seksualiteit.

Ook ergens onderweg was er een enorme sprong voorwaarts en werden Ladyboy-cabaretshows vooral in toeristen geïntroduceerd. gebieden zoals Bangkok, Pattaya (vooral) en Phuket. De evolutie van dergelijke cabaretvoorstellingen van een eenvoudig begin op een houten podium in een landelijk dorp tot wat ze nu zijn, was behoorlijk verbazingwekkend.

Een moderne Ladyboy-cabaretshow gehost door een van de grote spelers op de markt zoals Tiffany of Simon is een volledig gechoreografeerde, spectaculaire show met professionele verlichting en geweldige jurken en kostuums. En natuurlijk de sterren van de shows, internationaal bekende Ladyboys uit heel Thailand. Sommige cabaretzalen zijn inderdaad speciaal gebouwd, hebben draaiende podia en bieden plaats aan meer dan 1000 mensen. Vaak zijn er drie shows per dag, waaronder een matinee in de late namiddag, en meestal zijn bijna alle stoelen vol.


Cabaretshows hebben een grote aantrekkingskracht

Tot verbazing van velen, het zijn niet alleen toeristen die massaal naar dergelijke Ladyboy-cabaretshows komen om de gratie en vrouwelijkheid van de deelnemers te bewonderen. Veel lokale bewoners wagen zich naar Pattaya of Phuket om te genieten van deze cabaretshows die, naar lokale maatstaven, niet goedkoop zijn om naar te kijken.

Toeristen van over de hele wereld komen naar deze spectaculaire shows en staan ​​versteld van hoe iemand die het leven begon met de aanduiding "mannelijk" kan zo vrouwelijk en aanlokkelijk zijn. Toeristen staan ​​in de rij om foto's te maken met en handtekeningen te krijgen van de grootste sterren. Zoals je je kunt voorstellen, zit er een enorme industrie achter dergelijke cabaretshows. Kledingmakers, fotografen, verlichtingsspecialisten, marketingmensen en natuurlijk lucratieve rechten om enkele van de meest professionele shows op televisie uit te zenden of uit te zenden. Dan zijn er de Ladyboy-schoonheidswedstrijden georganiseerd door bijvoorbeeld Tiffany, die een aanvulling zijn op de shows en internationale erkenning en lof hebben gekregen.

In feite is de bekendheid van deze Ladyboy-shows dan vooral mensen zie Thailand als synoniem voor Ladyboys!

Thaise ladyboy cabaret

De ladyboy-artiesten

Maar hoe zit het met de Ladyboys die 's avonds optreden? Welnu, de meeste dames in de shows beginnen als vrouwen op te treden in lokale cabaretshows en trekken dan naar de grotere steden waar meer toeristen en betere locaties zijn. Voor de beste Ladyboys, de carrière kan erg lucratief zijn, maar ook erg kort.

Veel Ladyboys die optreden krijgen hoge salarissen, geweldige (monetaire) tips van toeristen en, vaker wel dan niet, een buitenlandse vriend of echtgenoot. zullen een partner vinden door gebruik te maken van datingsites zoals TransAmor, maar soms worden buitenlandse mannelijke toeristen verliefd op hen daar en dan op de show!

Toch zijn hun carrières op het podium erg kort en variëren ze meestal van ongeveer leeftijd 17 tot 26 of 27. Waarom?Nou, er komen altijd nieuwe Transgender schoonheden uit de provincies en, dus, om een ​​van de ster artiesten betekent dat de concurrentie hevig, zeer hevig is.

Thaise ladyboys daten op TransAmor

Als je niet de kans hebt om een ​​van de spectaculaire Ladyboy-shows te zien en ontmoet op die manier een ladyboy, troost jezelf door op zoek te gaan naar een transgender schoonheid tot nu toe op TransAmor; we hebben keuze genoeg!