nl
Join the best Trans dating app,
& meet dozens of singles today!

Ontmoet, dating en date Ladyboys online | TransAmor

Transgender vrouwen die een lijst maken op hun profiel op de populaire datingsite TransAmor hebben veel te danken aan Ladyboys, het "derde geslacht". Dankzij de hulp van wereldberoemde Ladyboys uit Thailand en uit de Filipijnen, is het bewustzijn over transvrouwen de afgelopen jaren vele malen groter geworden. Dienovereenkomstig is de vraag van buitenlandse transvrouwen tot op heden ook dramatisch toegenomen.


Erkenning van ladyboys

Toen 'het derde geslacht' ladyboys voor het eerst buiten Azië begonnen te worden herkend 30-35 jaar geleden had niemand kunnen verwachten dat hun bekendheid wereldwijd zou gaan. Natuurlijk stond het internet toen nog in de kinderschoenen en wisten maar weinig mensen over transgendervrouwen of ladyboys. Als ze dat wel deden, begrepen ze het meestal niet of hadden ze misvattingen over wat het werkelijk betekent om trans te zijn.

Tegenwoordig, met sociale media die "instant dit" en "instant dat" brengen, gaat het bewustzijn en de kennis van trans over het daten van Ladyboys verder om bijna met de dag toe te nemen.

Maar sommige dingen veranderen nooit. En als je een buitenlandse man vraagt ​​wat er in hem opkomt als hij aan Ladyboys denkt, is het antwoord waarschijnlijk nog hetzelfde als al die jaren geleden.

Het is een redelijke veronderstelling om te zeggen dat elke man zal denken: lange, slanke mooie Aziatische vrouw. Waarschijnlijk met lang donker haar en een figuur om voor te sterven. Maar slechts één ding maakt haar anders dan genetische vrouwen. Ze is misschien geboren met een extra lichaamsdeel!


Dating Ladyboys uit de Filipijnen of Thailand

Toch, gezien de enorme toename van mannen die ladyboy-datingsites gebruiken zoals TransAmor, is dit verschil van een extra lichaamsdeel duidelijk aantrekkelijk en van groot belang. Tegenwoordig kun je Ladyboys zien in reguliere tv-shows, films en tijdschriften, maar ook in de meer traditionele cabaretshows of Thaise schoonheidswedstrijden of shows. Het is dus misschien niet zo verwonderlijk dat zoveel buitenlandse mannen ernaar verlangen om met zulke mooie transvrouwen te zijn en te daten.

Terwijl de interesse en het verlangen om een ​​prachtige Thaise ladyboy te ontmoeten, Trans-pinay uit de Filipijnen of transgendervrouwen uit Europa is echt, voor veel mannen die in Duitsland of het VK wonen, weten ze misschien niet hoe ze moeten beginnen. Discretie is voor velen nog steeds belangrijk, aangezien westerse samenlevingen over het algemeen minder tolerant zijn dan die in Azië ten opzichte van transgender vrouwen. Gelukkig hebben gespecialiseerde Ladyboy-datingsites het dilemma voor veel buitenlandse mannen opgelost.

En het zijn niet alleen Ladyboys uit de Filippijnen of Thailand die op zoek zijn naar een date. Je vindt T-girls in Singapore, Maleisië of Indonesië, maar ook in Vietnam en China. Hun zichtbaarheid is misschien niet geweldig vanwege religieuze of politieke kwesties, maar transvrouwen zijn er zeker. Er kan ook naar verwezen worden met andere termen, maar T-girls of Ladyboys maken heel erg deel uit van de Aziatische samenleving, naar welk land je ook kijkt.

Ladyboy schoonheidswedstrijd

De term "Ladyboy(s)" omvat verschillende soorten transvrouwen

Elk Aziatisch land heeft zijn eigen naam voor transvrouwen. Je hebt "Wariah" in Indonesië, "Tong-zhi" in China enzovoort. Veel van dergelijke namen zijn technisch onjuist wanneer ze worden gebruikt om transgendervrouwen te beschrijven, en sommige hebben een associatie met homo zijn, zoals "Bakla" in de Filippijnen.

Opmerking: Terwijl de term 'ladyboy' wordt algemeen aanvaard in landen als de Filippijnen en Thailand, in de westerse wereld kan het als denigrerend en beledigend worden ervaren. Westerse 'Ladyboys' geven de voorkeur aan de naam Transgender, transvrouw en, in mindere mate, Transseksuele vrouw.

Ook al heeft Thailand het woord "Kathoey" als vijand van transvrouwen, na verloop van tijd het woord Ladyboy werd door veel buitenlanders gebruikt. Ladyboys werden populair omdat toeristen gefascineerd raakten door de prachtige artiesten in de beroemde cabaretvoorstellingen die noch mannelijk noch vrouwelijk leken te zijn. Noch een volwaardige "Lady" of een "Boy" maar een combinatie van beide: namelijk een "Ladyboy". Transvrouwen leken blij genoeg om dit woord te gebruiken en uiteindelijk werd het synoniem voor transgendervrouwen in heel Azië.


Het stereotyperen van ladyboys is onjuist

Terwijl ladyboys een algemene term is voor transvrouwen is de realiteit dat ladyboys allemaal verschillend zijn.

Ze zijn bijvoorbeeld niet allemaal hetzelfde wat betreft hun opleidingsniveau of de banen die ze doen. Niet alle Ladyboys zijn cabaretiers of werken in een bar of nachtclub. Velen hebben goede academische kwalificaties, waaronder een masterdiploma, of hebben een eigen bedrijf, verschijnen op tv of stellen zich kandidaat voor politieke posities in de regering.

Wat nog belangrijker is, is dat ladyboys heel anders zijn in hun overgang naar het zijn. "volledig vrouwelijk" en, inderdaad, hun seksualiteit.


Ladyboys en daten op TransAmor

Als het gaat om overgang of geslachtsbevestiging, hebben sommige Ladyboys misschien borstimplantaten gehad, maar behielden hun (werkende) penissen. Anderen hebben borstoperaties ondergaan, sommige gezichtsvervrouwelijking, evenals genitale reconstructiechirurgie en hebben werkende vagina's. Het is dan bijna onmogelijk om onderscheid te maken tussen een Ladyboy en een genetische vrouw!

Eindelijk, de seksualiteit van Ladyboys. Sommige van deze transvrouwen geven de voorkeur aan alleen mannen als hun sekspartners, terwijl anderen zich op hun gemak voelen bij mannen of vrouwen. Eigenlijk geven sommige Ladyboys nog steeds de voorkeur aan alleen vrouwen. Dus in werkelijkheid zijn er Ladyboys met verschillende karakterfacetten, operatiestatus en seksuele behoeften!

Voor die mannen die van Ladyboys houden, is TransAmor een van de bekendste datingsites die er zijn. Bijna dagelijks matcht het Ladyboys met mannen van over de hele wereld die een T-girl bewonderen en willen daten. U kunt binnen enkele ogenblikken deelnemen aan TransAmor Dating en vrijwel onmiddellijk beginnen met zoeken naar Ladyboy waarvan u gedroomd heeft over!

Is het niet de moeite waard om een ​​paar minuten van je tijd te besteden om je nu aan te melden? En begin aan een nieuw avontuur met een van de geweldige Ladyboys op onze site die uitkijkt naar je bericht.