nl
Join the best Trans dating app,
& meet dozens of singles today!

Lesbisch daten op TransAmor - de beste plek om andere lesbische vrouwen te ontmoeten

Gelukkig komen er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden voor lesbisch om op zoek te gaan naar een contact, een date of zelfs de liefde van hun leven. Toch zijn nog niet alle datingsites afgestemd op lesbiennes, homo’s of bi’s. Gelukkig richten wij ons op alle leden van de LHBTQ+-gemeenschap, dus ook op lesbisch! Ben jij benieuwd waarom TransAmor hét datingplatform is voor lesbisch? Lees dan vooral verder en kom erachter of ons platform bij jou past.

Wat maakt TransAmor anders dan andere lesbisch dating sites?

Laten we duidelijk zijn; niet alle lesbisch datingplatformen zijn hetzelfde. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een platform met een klein aantal leden, maar je kunt ook kiezen voor een lesbisch dating platform die enorm veel leden heeft uit de LHBTQ+-gemeenschap. Bij TransAmor is dit laatste van toepassing. Bij ons hebben al veel lesbiennes, homo’s en bi’s zich aangesloten. Dit maakt de kans dat jij een date of een nieuwe liefde vindt een stuk groter. Ook is ons platform gespecialiseerd in lesbisch dating. Wij hebben hier dan ook al ervaring mee sinds 2014. We bieden je een plek waar je in contact kunt komen met anderen op een respectvolle en veilige manier. Je hoeft niet bang te zijn dat je te maken krijgt met homofobie of discriminatie, want daar is op ons datingplatform geen plek voor. Naast een veilige en comfortabele omgeving om te daten, bieden we je een hoop verschillende functies waarmee het daten niet alleen leuk, maar ook nog eens ontzettend makkelijk wordt gemaakt. Hier vertellen we je dan ook graag meer over in het vervolg van dit artikel.

Lesbian collage

Functies die lesbisch dating op TransAmor zo leuk maakt

Wij van TransAmor hebben allerlei functies ontwikkeld die ervoor zorgen dat het online daten voor lesbisch leuk en makkelijk is. Met behulp van deze functies kun je met vrijgezellen uit de LHBTQ+-gemeenschap in contact komen. Om de mogelijke leden te bekijken kun je door verschillende foto's bladeren. Om dit gemakkelijk te maken bieden we je een groot aanbod van voorkeuren en instellingen. Heb jij iemand gevonden die jou aanspreekt en waar jij wel mee in contact zou willen komen? Dan zijn er twee dingen die je kunt doen. Allereerst kun je hen een berichtje sturen. Door middel van een berichtje kun je op een leuke en originele manier kennis maken met iemand anders. Ten tweede kun je je interesse sturen. Dit is een speelse manier om aan iemand te laten weten dat je graag met ze wil praten.

TransAmor is één van de meest uitgebreide datingplatformen voor de LHBTQ+-gemeenschap en dat is niet voor niks. Een aantal van onze functies vind je dan ook niet snel op een andere datingsite. Denk bijvoorbeeld aan het blog. Door middel van de blogfunctie op ons datingplatform kun jij jouw gevoelens, ideeën en gedachten kwijt. Je kunt je lekker uitten en er is niemand die daar respectloos mee om zal gaan. Naast een blog bieden we je ook een forum. Hiermee kun je veel uiteenlopende onderwerpen en zaken bespreken. Door middel van het blog en het forum kun je andere leden veel beter leren kennen. Je kunt erachter komen hoe ze over bepaalde dingen denken, waardoor je kunt kijken of dit aansluit bij jouw overtuigingen, waarden en normen.

Als laatste kun je natuurlijk ook gewoon lekker samen chatten over van alles en nog wat. Ook kun je videobellen. Door middel van bellen of videobellen kun je erachter komen of de klik er ook is wanneer je live met elkaar communiceert. Ook zul je merken dat je dan misschien wel veel persoonlijkere gesprekken hebt dan wanneer je chat door middel van berichten.

Tot nu toe hebben we het voornamelijk over lesbisch gehad, maar op ons platform is iedereen welkom. Je zult dan ook allerlei mensen vinden die lid zijn van de LHBTQ+-gemeenschap. Je komt dus niet alleen lesbiennes, homo's en bi's tegen. Je kunt ook contact leggen met transgenders, queers, non-binaire, genderfluïde of genderdiverse mensen. Echt iedereen is welkom en we ontvangen iedereen dan ook met open armen.


Hoe begin je aan je lesbische avontuur

Om te beginnen met jouw nieuwe datingavontuur zul je uiteraard een account aan moeten maken. Gelukkig is dit heel simpel. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om via Twitter, Facebook of een Google-account in te loggen. Wil je dit niet doen? Dan kun je ook gewoon een nieuw account aanmaken. Hierbij vragen we je om een gebruikersnaam, e-mailadres, een wachtwoord en je geslacht. Ook kun je aangeven waar je naar op zoek bent. Zo weten wij of jij op zoek bent naar een man, een vrouw, een transman, een transvrouw, interseksen of non-binaire mensen.

LGBTQ+ dating app

Daarna is het uiteraard belangrijk dat je een omschrijving van jezelf geeft. Het is natuurlijk handig voor andere leden om te weten wie jij bent. Bij deze stap kun je ook aangeven waarom je je aanmeldt. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een vriendschap, een date, gezelligheid of van alles wat? Geef ook je verjaardag, de gewenste leeftijd van je potentiële matches en een omschrijving van jezelf door. Het is voor anderen ook leuk om te weten hoe je er een beetje uitziet. Dit kun je laten zien door middel van een foto, maar je kunt ook een aantal dingen aangeven over je uiterlijk, je afkomst en je lifestyle. Heb je je e-mailadres geverifieerd en ben je klaar met het vormgeven van jouw profiel en account? Dan ben je lid van de TransAmor-community!


Dan is het tijd om contact te maken met andere lesbiennes

En dan kun je gaan doen waar je voor gekomen bent; contact maken met andere lesbisch. Je hoeft uiteraard niet met maar één persoon te chatten. Begin verschillende gesprekken en maak nieuwe contacten. Op die manier kun jij je goed oriënteren en is de kans groter dat jij misschien wel de ware vindt. Met een enorm groot ledenbestand en veel mensen uit de LHBTQ+-gemeenschap bieden we je goede kansen op het vinden van een match. Wanneer je geregistreerd bent zijn de mogelijkheden eindeloos. Maak vrienden, zorg voor gezelligheid en ga op zoek naar de liefde van jouw leven.

Hoeveel kost zo’n datingavontuur via TransAmor?

Het daten via TransAmor hoeft jou niks te kosten. Het aanmaken van een account is geheel gratis. Ook hoef je niet te betalen om te chatten of om contacten te maken. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat je je geld weg hebt gegooid wanneer je niet de perfecte persoon vindt. Sommige andere datingplatformen maken gebruik van verschillende pakketten. TransAmor doet dat niet, wat een groot voordeel kan zijn. Je kunt geheel gratis gebruik maken van de site. Een aantal functies zijn wel betaald, maar zelfs deze kun je gratis gebruiken. Dit kun je doen door middel van het verdienen van credits. Deze credits kun je al verdienen door alleen maar gebruik te maken van ons datingplatform. Heb je genoeg credits? Dan kun je bepaalde functies (tijdelijk) gebruiken. Eén van deze functies is bijvoorbeeld het videobellen.

gay profiles

last but not least… de voordelen van een lesbisch datingplatform

Misschien denk je wel; waarom zou ik voor een lesbisch datingplatform gaan? Dat is dan ook een terechte vraag waar wij maar al te graag antwoord op geven. Allereerst is het online daten een stuk toegankelijker dan het op zoek gaan naar een date in bijvoorbeeld een club. Je kunt online gemakkelijk een gesprek beginnen zonder bang te zijn dat je meteen door de ander veroordeeld zal worden. Ook weet je dat de mensen op TransAmor naar hetzelfde op zoek zijn als dat jij bent. Je kunt namelijk aangeven naar wat voor mensen je zoekt en wij zorgen ervoor dat deze potentiële leden bij jou op het beeld verschijnen.


Be yourself with lesbian dating on TransAmor

Lesbisch profiel.

Ook kun je op een lesbisch datingplatform volledig jezelf zijn. Wij willen jou een veilige en comfortabele omgeving bieden waar je 100% jezelf kunt zijn. Onze community gaat respectvol met elkaar om en je zal niet worden veroordeeld om wie je bent. Ben je lesbisch, homo, bi, transgender, queer, non-binair, genderfluïde, genderdivers of noem maar op? Dan ben je bij ons altijd welkom. Op TransAmor is geen plek voor homofobie of discriminatie. Dit zul je bij ons dan ook niet tegenkomen. Wees lekker jezelf en ben niet bang om jezelf te uitten. Wij zorgen ervoor dat jij dit in een respectvolle en veilige omgeving kunt doen.

Ben jij enthousiast geworden en kun je niet wachten om in contact te komen met andere leden van de LHBTQ+-gemeenschap? Wil jij ontzettend graag nieuwe vrienden ontmoeten? Of ben je misschien wel op zoek naar de liefde van je leven? Aarzel dan niet en maak een account aan op TransAmor. Binnenkort bieden we je zelfs een app aan, zodat jij overal waar je wil kunt communiceren met ons enorme ledenbestand. Wacht niet langer en wordt lid van de TransAmor-community, waar je jezelf kunt zijn en niet bang hoeft te zijn voor respectloze reacties of discriminatie. Bij TransAmor zijn we allemaal gelijk en verwelkomen we iedereen met open armen.


Veel gestelde vragen


Waarom is TransAmor de beste dating-app voor lesbiennes?

TransAmor is de beste dating-app voor lesbische vrouwen omdat we ons alleen richten op relaties. Veel andere Lesbische dating-apps richten zich op losse contacten of het sociale aspect. We begrijpen dat het voor lesbische vrouwen moeilijk kan zijn om een ​​echte relatie te vinden. En met die redenen in gedachten hebben we de beste dating-app voor lesbiennes ontwikkeld


Er zijn er veel Lesbische dating-apps, waarom TransAmor?

in moeilijke tijden is het een uitdaging om andere gelijkgestemde alleenstaande vrouwen te vinden en te ontmoeten die op zoek zijn naar andere vrouwen. TransAmor onderscheidt zich van alle andere Lesbische dating apps door zijn eenvoud en gebruiksvriendelijkheid.

TransAmor is ook een gratis datingsite voor alle Lesbische singles. Zo kun je gratis berichten versturen en lezen en is er zelfs de mogelijkheid tot videochatten.


In welke taal is TransAmor beschikbaar?

Dankzij het internet en het feit dat onze Lesbische dating-app beschikbaar is via de Apple Store en Google Play, hebben we een internationaal bereik. TransAmor is beschikbaar in het Spaans, Duits, Portugees, Frans en Nederlands. Op onze datingsite voor lesbiennes of in onze datingapp voor lesbiennes is het gemakkelijk om van taal te wisselen. Het is dus gemakkelijk om de taal van uw keuze te selecteren.


Hoe zit het met de beveiliging op TransAmor?< /div>

Wij bij TransAmor begrijpen dat veiligheid en beveiliging van het grootste belang zijn voor onze LGBTQ-leden. We houden onze datingsite up-to-date en gebruiken de nieuwste beveiligingssystemen om een ​​veilige en vooral betrouwbare datingomgeving te creëren voor alle LHBTQ-leden.

Mede dankzij onze veiligheidssystemen en de handmatige profielcontrole kun je uitrusten verzekerd van uw veiligheid op TransAmor. We doen er alles aan om u en onze systemen te beschermen tegen cybercriminelen. En in tegenstelling tot andere gratis datingsites voor lesbiennes, zullen we uw informatie nooit aan een andere partij bekendmaken of verkopen.


Is TransAmor een gratis datingsite voor lesbiennes of moet ik betalen?

Onze dating-app voor lesbiennes is volledig gratis te downloaden en te gebruiken voor alle lesbische vrouwen en andere leden van de LGBTQ-gemeenschap. Onze aanpak is dat daten leuk, veilig en gratis moet zijn. U kunt dus onze app gebruiken en gratis berichten verzenden en lezen, zelfs met alleen een gratis lidmaatschap!

Er is ook een optie om uw gratis lidmaatschap uit te breiden met premiumfuncties om het meeste uit uw datingervaring te halen . Met Premium lidmaatschap ontgrendeld kun je onder andere videobellen met andere Lesbische singles. Je kansen op het vinden van een leuke vriendschap of het vinden van een geschikte partner worden enorm vergroot.