nl
Join the best Trans dating app,
& meet dozens of singles today!

Tips voor veilig online daten | TransAmor

Veiligheidstips voor daten

Bij TransAmor geloven we dat daten een leuke en opwindende ervaring is en dat is de enige reden waarom we ons inzetten om u kwaliteitsdating te bieden onderhoud. Ons beveiligingsteam werkt hard om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke datingervaring hebt. We controleren accounts handmatig op inconsistent of verdacht gedrag. Wanneer je interactie hebt met een match of een match ontmoet, negeer dan je instinct niet. In alle omstandigheden zijn je oordeel en intuïtie nodig om jezelf te beschermen.

We willen je het beste van onze professionele LHBTQ / Trans-gemeenschap brengen. Terwijl de meerderheid van de gebruikers eerlijk en oprecht is over de authenticiteit van hun informatie en de redenen om lid te worden. Maar zoals altijd kunnen er uitzonderingen zijn. Om deze reden geven we je veiligheidstips die je kunnen helpen vanaf het moment dat je lid wordt van onze datingsite, tot je eerste contact en date.

Wij zijn van mening dat jouw veiligheid onze eerste zorg is, maar jij moet ook te allen tijde uw eigen veiligheid in gedachten houden. Bij het gebruik van onze diensten moet u niet alleen nadenken over wat u zoekt in relatie tot andere professionals, maar ook rekening houden met uw persoonlijke veiligheid. Wees sceptisch en voorzichtig bij het communiceren met andere leden, zowel online als offline. Hier zijn enkele veiligheidstips waarvan we denken dat ze uw ervaring met de TransAmor Dating-community zullen verbeteren.


Tips voor het maken van een profiel

Wanneer het aanmaken van een profiel bescherm altijd uw persoonlijke identiteit. Plaats geen identificeerbare informatie in uw profiel, zoals telefoonnummer, e-mail of enige andere vorm van contactgegevens. Voor uw eigen veiligheid zullen onze moderators alle identificeerbare informatie uit uw profielveld verwijderen.

We raden u aan een gebruikersnaam te gebruiken die geen link naar uw echte naam heeft. Onthoud ook altijd dat seksueel provocerende, obscene of controversiële gebruikersnamen slechte aandacht op je kunnen trekken. Daarom verbieden we het gebruik van dergelijke gebruikersnamen ten strengste voor uw eigen veiligheid en die van andere gebruikers.

Behoud de controle over wat u deelt en wanneer u het deelt. Wees niet bereid om uw persoonlijke informatie te delen, alleen totdat u zich echt op uw gemak voelt bij de andere persoon. U moet ook voorkomen dat u uw werk-, thuisadres of e-mailinformatie opneemt in uw profielbeschrijving, die gemakkelijk door andere gebruikers kan worden bekeken. Als het om je profielfoto gaat, mag je als vuistregel alleen afbeeldingen delen en gebruiken die op geen enkele manier controversieel of aanstootgevend zijn en die andere gebruikers niet erg vinden om te zien.


Neem je eigen foto's. neem de tijd en leer de persoon eerst kennen

Tijdens het leren kennen van nieuwe interessante mensen, neem de tijd en vertrouw altijd op uw instinct. Wanneer u online met iemand chat, overweeg dan of u dergelijke dingen wel of niet wilt zeggen wanneer u diegene voor het eerst ontmoet. Onze service geeft u een zekere mate en duur van anonimiteit, dus gebruik deze om nieuwe mensen te leren kennen in een tempo dat u prettig vindt.

Wees altijd voorzichtig met de hoeveelheid en diepgang van de informatie die u deelt in uw eerste ontmoeting en zelfs na verloop van tijd. Ons advies is dan ook om in je eerste berichten geen contactgegevens te verstrekken. Overweeg een algemene richting te volgen wanneer u met nieuwe leden praat.

Gebruik ons ​​beveiligde platform en de bijbehorende functies om mensen beter te leren kennen. Wees altijd voorzichtig met het geven van uw gegevens aan mensen die denken dat hun abonnement bijna afloopt.


Doe altijd uw onderzoek

Bij TransAmor controleren we elk gebruikersprofiel echter handmatig , is het altijd een goed idee om je eigen onderzoek te doen voordat je besluit om ze voor het eerst te ontmoeten. U kunt bijvoorbeeld een profiel op sociale media zoeken op de persoon voordat u besluit om af te spreken. Controleer bijvoorbeeld het Facebook-profiel van de persoon voordat u een beslissing neemt en ga verder met de eerste date.


Wees alert op waarschuwingssignalen

Terwijl de meeste gebruikers eerlijk zijn tegen hun informatie en van plan zijn om een ​​leuke date te hebben, kunnen er uitzonderingen zijn. Er zijn altijd tekenen die u kunnen helpen oplichters te identificeren, die maar één ding willen: uitsluitend geld.

Hier zijn een aantal gedragingen waar u op moet letten:

  • Te snelle vooruitgang - als je relatie te snel gaat zoals je altijd gewend bent, denk dan twee keer na. Een liefdesverklaring is misschien goed, maar let altijd op andere motieven erachter. Wees niet bang om een ​​second opinion te vragen als u niet tevreden bent met de voortgangssnelheid.
  • Onregelmatig gedrag - als u vaag gedrag identificeert, zoals de gebruiker die probeert te zoeken een offline gesprek voert, ongepast handelt of een onwaarschijnlijke verhaallijn heeft, wees voorzichtig en aarzel niet om de voortgang te dumpen en te rapporteren.
  • Geldverzoeken - er zijn oplichters die dat wel doen probeer emotionele verhalen te gebruiken zoals zieke familieleden, betalen voor internet/wifi, financiële problemen of een dringende vacature om u te overtuigen geld te sturen. Dit zou alertheid moeten oproepen, hoe triest of meeslepend het verhaal ook is.
  • Geef nooit antwoord op verzoeken om geld.
  • Geef geen bankgegevens of persoonlijke informatie.
  • Pas op voor geweldige zakelijke verhalen die te mooi zijn om waar te zijn.
  • Laat de nabijheid van iemand je oordeel niet beïnvloeden.

Gebruik de meldfunctie

Als je je niet op je gemak voelt bij iemand met wie je praat op TransAmor, stop dan met contact met ze op te nemen en maak gebruik van de meldfunctie die op elk profiel te vinden is. Als deskundige aanbieder van een professionele datingservice is de veiligheid van onze leden onze topprioriteit. We nemen elke melding serieus en behandelen deze in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving.

We hopen dat onze veiligheidstips nuttig voor u zijn en dat u op een leuke, plezierige en veilige manier op TransAmor!