nl
Join the best Trans dating app,
& meet dozens of singles today!

Transgender Dating Nederland - ontmoet Trans | LHBT-singles

Of je nu in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht woont, TransAmor is de LHBTQ+ datingsite voor jou als je op zoek bent naar een langdurige relatie. Als je single bent en op zoek bent en je woont in Nederland kan het soms lastig zijn om een ​​date te vinden. Vooral als je een transgender vrouw bent of een alleenstaande man die zich tot hen aangetrokken voelt. Dat begrijpen we bij Trans Amor maar al te goed. We hebben een datingsite voor singles, transvrouwen en mannen uit Nederland voor je opgezet. Mensen die bij TransAmor gaan daten in Nederland zijn niet geïnteresseerd in een korte relatie.

Vanuit Maastricht tot Groningen, de Nederlandse cultuur onderscheidt zich van de rest van Europa. Maar helaas is niet alles altijd even goed in Nederland. Terwijl Nederlandse Transgender/LHBT'ers dezelfde rechten hebben als ieder ander, voelen zij zich vaak onveilig en onzeker in de Nederlandse samenleving. En de mogelijkheden om als transvrouw te daten zijn beperkt. Vandaag de dag wordt het nog steeds niet geaccepteerd om, als je een andere geaardheid hebt, je partner in de kroeg of elders in het uitgaansleven als alleenstaande te vinden.


TransAmor biedt Nederlandse transvrouwen hoop op een relatie

Voor alleenstaande transgender vrouwen uit Nederland die op zoek zijn naar een relatie, is er nu hoop. Met onze datingsite geven we transvrouwen de mogelijkheid om een ​​date, liefde en langdurige relatie te vinden. En dit alles op een beveiligd platform waarbij je als transgender de onzekerheid, wat komt kijken bij regelmatig daten, niet achter je laat. Het maakt niet uit wat je geaardheid op onze site is, er is altijd een perfecte match voor jou.

dotted line with profiles

Daten voor transgenders hoeft niet ingewikkeld te zijn

Zoals gezegd, het daten van een transgender/LHBT-persoon heeft veel uitdagingen en kan soms behoorlijk ingewikkeld en uitdagend zijn. Maar niet op TransAmor. Iedere man uit Nederland die al staat ingeschreven is op zoek naar een Transvrouw. Op zoek naar een transgender om beter te leren kennen met als doel een langdurige relatie die zelfs tot een huwelijk kan leiden.

Dus ben je single en vind je onze datingsite interessant? Wacht dan niet langer en REGISTREER GRATIS.


Single, LGBT en dating in Nederland

Veel van onze single leden willen graag daten met iemand die woont niet te ver weg, of iemand dichtbij. Daarom doen wij er bij TransAmor alles aan om een ​​uitgebreid ledenbestand te bieden met singles bij jou in de buurt. Dus als je lokaal een LHBT-partner zoekt, is de kans groot dat die persoon al is ingeschreven. En als u niet meteen iemand tegenkomt die aan uw eisen voldoet, vrees dan niet. Want elke dag melden zich veel singles uit Nederland aan die op zoek zijn naar een date en relatie.

Voor een land dat bijna helemaal vlak is, met veel water en een land van relatief kleine proporties, is Nederland huis van een groot aantal singles. Volgens statistieken van Statista is ongeveer 12% van de Nederlandse bevolking single. Het merendeel van deze singles is tussen de 20 en 55 jaar. En dat is ook de gemiddelde leeftijd waarop onze single professionals zitten. In de transdating scene komt het wel eens voor dat transgender vrouwen op zoek zijn naar een oudere man. Dus ook als je buiten deze leeftijdsgroep valt, zijn er nog genoeg datingmogelijkheden op onze site.


Van registratie en eerste bericht tot een date

Aanmelden tot Trans Amor is snel en gemakkelijk. Tijdens het registratieproces worden enkele standaardvragen gesteld, zoals wat uw identiteit is, uw geboortedatum en ook uw e-mailadres om uw account te verifiëren. Nadat u deze stappen heeft doorlopen, kunt u uw profiel naar wens aanvullen. Een bekend gezegde is dat een foto meer zegt dan duizend woorden. En dat is zeker het geval op een datingprofiel. Dus voeg wat foto's van jezelf toe aan je profiel en het daten kan beginnen.


Je kunt nu zoeken naar een geschikte Nederlandse partner.

Ook controleren we handmatig alle profielen op onze datingsite. Dit betekent dat inactieve gebruikers worden verborgen en dat alle nieuwe profielen worden geverifieerd voordat ze zichtbaar zijn. Hierdoor weet je zeker dat je alleen echte mensen ziet, wat je kans op het vinden van een geschikte partner vergroot. We hebben ook een van de beste Trans & LHBT dating apps in Nederland beschikbaar. Met deze app kun je onderweg op de hoogte blijven van je wedstrijden. Deze TS dating-app is binnenkort beschikbaar via Google Play en Apple IOS Store.