nl
Join the best Trans dating app,
& meet dozens of singles today!

Transgender Dating - de nr.1 TS dating-app | TransAmor

Er zijn tegenwoordig enorm veel datingwebsites. Je hoeft maar op datingwebsite te googelen en er verschijnen enorm veel verschillende platformen die jou willen helpen aan de liefde. Toch zijn deze over het algemeen het meest gericht op hetero mannen en vrouwen. Maar hoe zit dat dan met datingplatforms voor transgenders? Geen paniek! Die zijn er gelukkig ook. Eén van deze platformen heb je hier gevonden; TransAmor. Wij vertellen je maar al te graag waarom dit hét datingplatform voor transgenders is.

transgender collage

Waarom een datingplatform gericht op transgenders?

Veel mensen denken bij transgenders aan mensen die door middel van geslachtswijziging veranderen van man naar vrouw of andersom. Toch zijn dit niet de enige mensen die vallen onder de term. Transgender is namelijk een overkoepelende term voor travestieten, transseksuelen en transgenderisten. In Nederland laten jaarlijks ongeveer tachtig personen hun geslachtswijziging vastleggen via de rechtbank. Dit laat dus zien dat transgenders tegenwoordig een belangrijk onderdeel zijn van onze samenleving. Toch zien zij over het algemeen weinig opties als het aankomt op datingplatformen. De meeste platformen richten zich op hetero mannen en vrouwen en laten maar weinig mogelijkheden over voor transgenders. Wij van TransAmor vinden dat hier verandering in moet komen. Uiteraard zijn er wel een paar opties voor transgenders als het aankomt op datingplatformen, maar wij willen transgenders een platform aanbieden dat hen alles biedt waar ze op hopen. We focussen ons op transmannen, transvrouwen, travestieten, transgenderisten en alle andere leden van de LHBTQ+-gemeenschap.

Transgenders krijgen te maken met andere uitdagingen dan hetero’s als het aankomt op daten. Het is dan ook belangrijk dat een datingwebsite wordt aangepast aan deze uitdagingen. Ons doel is dan ook om een veilige en comfortabele omgeving te creëren voor transgenders en dat hopen we te doen met deze datingsite. Helaas hebben transgenders en andere leden van de LHBTQ+-gemeenschap het nog niet altijd makkelijk in de maatschappij. Nog niet iedereen kan helemaal zichzelf zijn en hier willen wij verandering in brengen. We vinden het dan ook belangrijk dat al onze leden zich comfortabel genoeg voelen om zichzelf te uitten en niet het idee hebben dat ze zich anders voor moeten doen dan hoe ze zijn. Doormiddel van een vriendelijke en veilige sfeer hopen wij een omgeving te creëren waarin iedereen zich thuis voelt.En hoe gaat een transgender datingplatform dan in zijn werk?

Ons datingplatform biedt je alles wat je nodig hebt om de persoon te vinden waar jij naar op zoek bent. Uiteraard heb je hier een goede en uitgebreide zoekfunctie bij nodig. Door middel van onze zoekfunctie kun jij in contact komen met vrijgezellen uit de LHBTQ+-gemeenschap. Aangezien het een zeer uitgebreide datingsite is, is de kans dan ook groot dat jij iemand tegenkomt waarmee jij klikt. Het blijft echter niet alleen bij deze fantastische zoekmogelijkheden, je kunt uiteraard ook chatten met de mensen die jij interessant vindt. Een andere verrassende functie die het daten net wat makkelijker en leuker maakt is het delen van berichten met anderen mensen die op de datingsite te vinden zijn. Zo kun jij laten zien wat je leuk vindt en wat jouw interesseert. Spreekt iemand anders dit ook aan? Dan is het een kleine stap om contact op te nemen met elkaar.

LGBTQ+ dating app

Een andere mogelijkheid is het bellen via video. Videobellen is de perfecte manier om erachter te komen of je ook klikt met elkaar wanneer je live praat. In live gesprekken is de filter bij mensen vaak weg en kun je nog persoonlijkere gesprekken voeren. Dit is allemaal erg leuk natuurlijk, maar heb je ook weleens een datingplatform gezien met een blog en een forum? Dat is namelijk precies wat TransAmor je aanbiedt.


Je hebt een leuke match gevonden, en nu?

Ben je lid geworden? Dan krijg je de mogelijkheid om je eigen, persoonlijke blog bij te houden. Hier kun je dan ook precies opschrijven hoe je over dingen denkt en wat je voelt. Dit kan een heerlijke manier zijn om even je gedachten op een rijtje te zetten. Met het forum kun je verschillende onderwerpen aankaarten. Zo kun je bijvoorbeeld uitzoeken welke mensen hetzelfde over bepaalde zaken denken zoals jij. Door middel van deze functies kun je andere nog beter leren kennen en weet je sneller of iemand bij je past of niet.

Door te bladeren door de foto's van het zeer uitgebreide ledenbestand van TransAmor kun jij op zoek gaan naar jouw perfecte match. Zie je door de bomen het bos even niet meer? Dan kun je door middel van het aanbod van voorkeuren en instellingen het zoeken nog wat makkelijker maken. Heb je een leuke match gevonden en ben je klaar om contact op te nemen? Dan kan dat gemakkelijk via een bericht of door je interesse te sturen. Op die manier kun je een bericht opstellen die precies laat zien hoe je bent of voor een speelse manier kiezen door je interesse te sturen naar deze persoon. Het maakt het communiceren makkelijk, interessant en leuk. Is het contact gemaakt? Dan kun je samen gaan uitzoeken of het een goede match is en of je bij elkaar past.

gay profiles

Waarom zou je als transgender voor TransAmor kiezen?

Uiteraard zijn we niet het enige transgender datingplatform. Toch denken wij dat we het meest complete platform aanbieden. Niet alleen transgenders, maar eigenlijk iedereen van de LHBTQ+-gemeenschap is van harte welkom op het datingplatform. Ben jij transgender, maar hoef je niet per se een relatie met iemand die transgender is? Geen probleem! Er zijn naast transgenders ook vrijgezellen lesbiennes, homo’s, bi’s, queers en nog veel meer andere mensen te vinden. Per dag melden veel mensen uit de LHBTQ+-gemeenschap zich bij ons aan. We bieden je dus ontzettend veel kansen om jouw nieuwe liefde te vinden. Met onze ervaringen sinds 2014 weten wij hoe we jou kunnen helpen aan jouw perfecte match.

Ook richten we ons op leden die gemeenschappelijke doelen hebben. Hierbij komt kijken dat men respectvol met elkaar omgaat. Helaas is dit respect soms ver te zoeken in de samenleving, maar bij TransAmor hoef je niet bang te zijn voor respectloze reacties of nare opmerkingen. We streven naar een liefdevolle, toegankelijke en respectvolle omgeving die openstaat voor iedereen.


Wat zijn de kosten van de zoektocht naar liefde via TransAmor?

Gay profile.

Goed nieuws! Wanneer je je aanmeldt bij TransAmor is dat helemaal gratis. Je hoeft niks te betalen voor het aanmaken van een account of voor het daten. Wil jij dus een match vinden of gewoon socializen met mensen uit de LHBTQ+-gemeenschap? Dan hoef je daar geen fortuin voor te betalen. Is het je niet gelukt om jouw liefde te vinden? Dan heb je niet het gevoel dat je geld weg hebt gegooid, maar loop je juist weg met hopelijk toch een fijne ervaring.

Om het nog even wat interessanter te maken zijn er een aantal functies die wel betaald zijn. Toch kun je deze gebruiken zonder te betalen. Dit kan door middel van credits te verdienen. Deze verdien je wanneer je gebruik maakt van ons datingplatform. Heb je voldoende credits verdient? Dan kun je (tijdelijk) gebruik maken van een betaalde functie, zoals het videobellen.


En dan last but not least… de TransAmor-app

Stel je voor: je zit in de trein en je moet nog meer dan een uur reizen voordat je op je bestemming bent. Je hebt niks te doen en het enige wat je bij je hebt is je telefoon. Hoe handig zou het dan zijn als je op zoek kunt naar een date of de ware liefde? Dan hebben wij de perfecte oplossing hiervoor: de TransAmor-app. Binnenkort is één van onze grootste voordelen beschikbaar, namelijk onze app. Door middel van deze app kunnen onze leden niet alleen thuis achter de laptop op zoek naar liefde, maar eigenlijk altijd! Heb jij zin om met die knappe transman of met die enorm grappige lesbienne te praten die jij hebt ontmoet? Dan kan dat overal waar jij wil. De app biedt je een omgeving waarin je jouw identiteit op een originele en makkelijke manier kan uitten. Er zijn een paar dingen die je er niet zult vinden. Denk hierbij aan homofobie of discriminatie. Wij zorgen ervoor dat jij jezelf kunt zijn en iedereen de ware jij kan laten zien. Wil jij gebruik maken van deze app en in contact komen met andere leden van de LHBTQ+-gemeenschap? Dan moet je nog heel even wachten. Binnenkort is de app beschikbaar op zowel IOS- als Android-apparaten. Wanneer jij de app op je telefoon hebt staan kun jij overal daten waar jij wil.

Ben jij al overtuigd en kun je niet wachten om op zoek te gaan naar jouw nieuwe liefde of date? Aarzel dan niet en maak een account aan bij TransAmor. Wij zorgen ervoor dat jij je veilig voelt en voor de volle 100% jezelf kunt zijn. Enorm veel lesbiennes, homo’s, bi’s, transgenders, queers en allerlei andere mensen uit de LHBTQ+-gemeenschap zijn je al voorgegaan en hebben zich aangemeld. Wacht dus niet langer en ga met behulp van ons datingplatform op zoek naar een nieuw avontuur en nieuwe contacten.


Vaak gestelde vragen


Waarom is TransAmor de beste dating-app van TS?

TransAmor is de beste dating-app voor transgenders omdat we ons alleen richten op relaties. Veel andere dating-apps van TS richten zich op losse contacten of het sociale aspect. We begrijpen dat het voor transgenders moeilijk kan zijn om een ​​echte relatie te vinden. En met die redenen in gedachten hebben we de beste TS dating-app ontwikkeld

Er zijn veel TS dating-apps, waarom TransAmor?

in moeilijke tijden is het een uitdaging om andere gelijkgestemde alleenstaande mannen te vinden en te ontmoeten die op zoek zijn naar andere mannen. TransAmor onderscheidt zich van alle andere TS dating apps door zijn eenvoud en gebruiksvriendelijkheid.

TransAmor is ook een gratis datingsite voor alle trans-, cis-singles. Zo kun je gratis berichten versturen en lezen en is er zelfs de mogelijkheid om te videochatten.

In welke taal is TransAmor beschikbaar?

Dankzij het internet en het feit dat onze gay dating-app beschikbaar is via de Apple Store en Google Play, hebben we een internationaal bereik. TransAmor is beschikbaar in het Spaans, Duits, Portugees, Frans en Nederlands. Op onze gay datingsite of in onze trans dating-app is het gemakkelijk om van taal te wisselen. Het is dus gemakkelijk om de taal van uw keuze te selecteren.

Hoe zit het met de beveiliging op TransAmor?

Wij bij TransAmor begrijpen dat veiligheid en beveiliging van het grootste belang zijn voor onze LGBTQ-leden. We houden onze datingsite up-to-date en gebruiken de nieuwste beveiligingssystemen om een ​​veilige en vooral betrouwbare datingomgeving te creëren voor alle LGBTQ-leden.

Mede dankzij onze veiligheidssystemen en de handmatige profielcontrole ben je zeker van je veiligheid op TransAmor. We doen er alles aan om u en onze systemen te beschermen tegen cybercriminelen. En in tegenstelling tot andere gratis transgender-datingsites, zullen we uw informatie nooit bekendmaken of verkopen aan een andere partij.

Is TransAmor een gratis datingsite van TS of moet ik betalen?

Onze TS dating-app is volledig gratis te downloaden en te gebruiken voor alle cis-/transgenders en andere leden van de LGBTQ-gemeenschap. Onze aanpak is dat daten leuk, veilig en gratis moet zijn. U kunt dus onze app gebruiken en gratis berichten verzenden en lezen, zelfs met slechts een gratis lidmaatschap!

Er is ook een optie om je gratis lidmaatschap uit te breiden met premiumfuncties om het meeste uit je datingervaring te halen. Met Premium lidmaatschap ontgrendeld kun je onder andere videobellen met andere gay singles. Je kansen op het vinden van een leuke vriendschap of het vinden van een geschikte partner worden enorm vergroot.